Bedrijfsinrichting


industriele goederen en diensten.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Bedrijfsinrichting
A.S. Winkelinrichting
Uw winkelinrichting is in goede handen bij a.s. winkelinrichting. de winkelinrichter uit wateringen. ook voor interieurbouw.
http://www.aswinkelinrichters.nl/

Aedex N.V.
Aedex n.v. biedt sinds 1994 reeds alle advies, informatie en producten aan in verband met de veilige opslag en handling van gevaarlijke en milieu-onvriendelijke stoffen.
http://www.aedex.be/

Almasy Magazijninrichting
Almasy Magazijninrichting
http://www.almasy.be/

Amida Service
Amida service verzorgt uw printers, copiers en faxen. wij zijn gespecialiseerd in printerreparaties, copierreparaties en faxreparaties. preventief onderhoud aan printer en pc's
http://www.amida-service.nl/

Anera Klundert
Anera Klundert
http://www.zolder.nl

Autobar Vending Machines
Koffie, precies hoe u het wilt. onze koffieautomaten zijn uiterst efficiënt en 24 uur per dag beschikbaar. zo kunt u op ieder moment van de dag genieten van een heerlijk kopje koffie. net als voor onze andere 2500 klanten, kunnen wij ook voor uw werkomgeving de perfecte oplossing aanbieden.
http://www.autobar.be

Buromodern
Buro modern - vóór op kantoor
http://www.buro-modern.be/

Business Green
Business green // hydrocultuur specialist
http://www.businessgreen.nl/

Ceka Office Group
Ceka Office Group
http://www.ceka-office-group.nl

Constructor Dexion
Constructor dexion holland bv is fabrikant en leverancier van magazijninrichting. ons leveringsprogramma omvat o.a. legbordstellingen, palletstellingen, verrijdbare legbord- en palletstellingen, vloerconstructies, etagebouw, scheidingswanden, gaaswanden, geautomatiseerde magazijnsystemen, paternosters en een complete lijn magazijnbakken. veiligheid en kwaliteit staan hoog in het vaandel. alle constructies voldoen aan de hoogste veiligheidseisen, de producten worden gefabriceerd volgens iso normen. tevens is constructor bmwt-lid en gecertificeerd om magazijnen te keuren waardoor de magazijnen voldoen aan de wettelijk gestelde eisen.
http://www.constructor.nl/

Coomach B.V.
Coomach b.v. is gespecialiseerd in de verkoop van aluminium bouwsystemen, en levert hierin diverse profielensystemen welke compatibel zijn met de merken schuco, item en bosch. (systeemcomponenten, transportsystemen, lineairsysteem, posiflex,bandtransporteurs, machineafscherming, kettingtransporteur). tevens levert coomach een uitgebreid programma van onderdelen zoals scharnieren, handgrepen, stelvoeten, vloersteunen, sluitsystemen, sleufmoeren, koppelplaten, koppelhoeken etc etc . hiernaast vervaardigd coomach constructies uit deze systemen op klantwens o.a machineafschermingen, werkplektafels, transportbanden, kettingtransporteurs, riemtransporteurs, lineairsystemen en meetaanslagsystemen.
http://www.coomach.nl

Creon Meldkamerinrichting
Creon levert een totaalpakket voor de inrichting van meldkamers, controlekamers en portiersloges. naast keuze uit een standaardprogramma biedt creon ook maatwerk
http://www.creon.nl

De Akelei Bloemsierkunst
De akelei bloemsierkunst: verhuurt en verkoopt zijden bloemstukken aan bedrijven en particulieren, niet van echt te onderscheiden! representatief in elke omgeving, klassiek of modern. bezoek onze site voor meer informatie!
http://www.akelei.nl/

De Bruyn Magazijninrichting
De Bruyn Magazijninrichting
http://www.db-storage.be

Dudink Projectstoffering
Dudink projectstoffering is specialist op het gebied van stoffering, vloerbedekking, raamdecoratie, ondervloeren en binnenzonwering
http://www.dudinkprojectstoffering.nl

Dynamast Vlaggenmasten
Welkom bij dynamast, producent van aluminium vlaggenmasten -- welcome at dynamast, manufacturer of aluminium flagpoles – wilkommen bei dynamast hersteller von aluminium fahnenmasten -- vlaggen, vlaggenmast, vlag
http://www.dynamast.nl

Ega Systems
Ega Systems
http://www.ega.be

Eticolor
Eticolor.be uw etiket-oplossing.
http://www.eticolor.be/

Eurobox Continental
Eurobox Continental
http://www.eurobox.be

Euromate.com
Euromate.com
https://www.euromate.com/industriele-stofafzuiging/

Euromate.com
Euromate.com
https://www.euromate.com/industriele-stofafzuiging/

Eurorek
Eurorek houten stelingen voor magazijn, winkel en kantoor. een nieuwe inrichting of houten wijnrek voor een tweedehands prijs.
http://www.houtenstelling.nl

Firstlight
Altijd een a- merk lamp voor een scherpe prijs. wij leveren o.a. tl, tld, pls, plc, plt,spaarlampen, halogeenlampen 12v en 230v, gasontladingslampen: cdm, cdm-t, cdm-td, sdwt, sox, son, hpln, hpi, gloeilampen: reflector, persglas, kaars, normaal, kogel. ook leveren wij armaturen zoals tl inlegbakken, spots en downlighters voor winkels en bedrijven. voor elke lamp kunnen wij ook het armatuur leveren. nu ook batterijen van philips en duracell.
http://www.firstlight.nl

Fivez
Winkelinrichting fivez, winkels in de non-food sector ontworpen door onze interieurarchitecten, project, aménagement de magasins, usines, projet, planning, expérience
http://www.fivez.be

GRB Licht Technisch Onderhoud
Grb verzorgt het preventief vervangen (groepsremplace) van lichtbronnen bij winkels, kantoorpanden, ziekenhuizen en andere instellingen. wij zijn hierin één van de grootste bedrijven in nederland.
http://www.grbverlichting.nl/

Hakado AutomatenCatering
Hakado AutomatenCatering
http://www.hakado.nl

Hegro Wolvega
Hegro Wolvega
http://www.hegrowolvega.nl/

Hobart Foster Holland
Hobart foster holland b.v. is fabrikant van grootkeukenapparatuur. het leveringsprogramma omvat vaatwas-, koel-, kook- en bereidingsapparatuur. de servicedienst is 24 uur per dag bereikbaar.
http://www.hobartfoster.nl/

Hoza
Hoza ontwikkelt en produceert logistieke middelen die een belangrijke bijdrage leveren aan een vlotte goederenstroom.
http://www.hoza.nl/

InfoLog Benelux B.V.
Slimstock b.v. - omdat het beheersen van voorraden een vak is
http://www.infolog.nl

JACO Interieurbeplanting
Jaco interieurbeplanting te scharnegoutum levert en onderhoudt binnenbeplanting (hydrocultuur, plantenbakken, overige beplanting) voor kantoren en bedrijven in friesland, groningen, drente, overijssel, flevoland, noord-holland
http://www.jaco.nl

JFC Banking Equipment
JFC Banking Equipment
http://www.jfc.be/

Kantoormeubelshop.nl
Kantoormeubelen | Kantoormeubilair. De leukste online winkel voor kantoormeubelen. Nieuwe voordelige kantoormeubelen, roldeurkasten, bureaustoelen en vergaderstoelen. Mis onze aanbieding niet!
http://www.kantoormeubelshop.nl

Lumenovo
Lumenovo is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in bedrijfsverlichting en industrie verlichting en alles wat hierbij van toepassing is, zoals bijvoorbeeld verlichting in wegdek. bekijk de diverse mogelijkheden met betrekking tot verlichting en laat u verrassen. lumenovo: beter in verlichting.
http://www.lumenovo.nl/

Metalsistem Nederland
Metalsistem - sistemi e strutture per il magazzino e soluzioni integrate di material handling
http://www.metalsistem.nl/

Modulex Planning
Modulex Planning
http://www.modulexplanning.nl

Mulitratio
Kantoormeubelen en magazijninrichting koopt u bij Multi Ratio. Zowel nieuwe kantoormeubelen als tweedehands - Uitgebreid assortiment aan kantoormeubelen en magazijninrichting - Scherp geprijsd - Bezoek onze webshop nu!
https://www.multiratio.nl/

Netfloor
Netfloor vloerensysteem en cable management. netfloor is een nieuw revolutionair vloersysteem indien bereikbaarheid en flexibiliteit van it en ict bekabeling vereist zijn. aanleg, onderhoud, re-routing, toevoegingen en aanpassingen van bekabeling en elektra is vanaf nu geen probleem meer.
http://www.netfloor.nl/

Privapark Parkeerbeugel
Doordat wij als enige in nederland de privapark parkeerbeugel met een afstandsbediening verkopen kan elk parkeerprobleem doelmatig en efficiënt worden opgelost. daarnaast is privapark nederland door het succes van de privapark parkeerbeugel zich gaan specialiseren op diverse bedieningssystemen en andere randproducten zoals het leveren van slagboominstallaties, toegangscontrole, afzetpalen, naam- en vermeldingsborden en gsm/gprs bedieningen.
http://www.privapark.nl

RapidRacking
RapidRacking
http://www.rapidracking.nl/

Remova
Remova
http://www.remavo.nl/

Rent A Plant
Rent A Plant
http://www.rentaplant.nl/

Staalimex
Staalimex bv - de specialist in magazijn, meubel en wielentechniek!
http://www.staalimex.nl/

Stipp Contentmanagement
Stipp - de connectie in elektronisch publiceren
http://www.stipp.nl

Swedamast Vlaggenmasten
Officiële website van swedamast - vlaggen en masten
http://www.swedamast.nl/

Techo Nederland
Techo Nederland
http://www.techo.nl

Ten Brinke Interieurbeplanting
Hydrocultuur, ten brinke interieurbeplanting levert en verzorgt interieurbeplanting, kantoorbeplanting door heel nederland met o.a. hydrocultuur, (hydrokultuur), zijde bloemen en planten ( zijdenbeplanting / zijdebeplanting ), kunstplanten, semi-hydrocultuur, onderhoud, groenvoorziening, aanleg en onderhoud, binnentuin, buitentuin
http://www.ten-brinke.nl/

Van Den Berg
Speciaal kantoormeubilair voor een ergonomische werkplek.
http://www.werkplekmeubilair.nl

Van Der Reek Koeltechniek
Koeltechnisch buro van den reek levert, installeert en onderhoudt apparatuur op het gebied van airconditioning, koeltechniek en luchtzuivering. in zowel de zakelijke als de particuliere markt.
http://www.reek.nl

Van Der Werff De Goede
Wergo, specialist in afbouw, systeemplafonds, klimaatplafonds, metal stud wanden, metal stud plafonds, systeemwanden, specials, aftimmeringen, metaalproducten
http://www.werff-goede.nl/

Vlaggen Unie Friesland
Vlaggen Unie Friesland is een innoverend bedrijf dat staat voor zijn naam en veel waarde hecht aan zijn klanten en de kwaliteit van zijn producten. Wij zijn leverancier van: aluminium en polyester vlaggenmasten, vlaggen, spandoeken, spanframes, gevelbanieren, beachflags, indoor producten.\r\n\r\nDe vlaggen van Vlaggen Unie Friesland brengen uw boodschap duidelijk over en zijn grote aandachtstrekkers. Met een sprekende bedrijfsvlag kunt u uw huisstijl, uw merkbeeld en/of centrale boodschap goed over laten komen.\r\nHet bedrijf levert en plaatst onderhoudsvrije vlaggenmasten en “eigenlijk alles wat met doekbedrukking te maken heeft”, zowel bedrukte als standaard vlaggen, beachflags, spandoeken, dit laatste eventueel met frame. \r\n\r\n“Alles kan worden bedrukt op spandoeken en vlaggen, dit naar idee wat de klant aanlevert. Bijvoorbeeld foto’s, logo’s, teksten, noem maar op”. Als het moet kunnen de vlaggen en spandoeken binnen drie werkdagen geleverd worden of voor een scherpe prijs kunt u het binnen vier weken in huis hebben. \r\n\r\nDe vlaggenmasten worden gemaakt van polyester en aluminium en zijn standaard van zes t/m twaalf meter leverbaar. Op deze masten kunt u voor verschillende opties kiezen, zoals een anti-diefstal systeem of een banieruithouder. Ook de vlaggenmasten kunt u al binnen drie werkdagen in huis hebben. Daarnaast kunnen we de masten ook vakkundig bij uw bedrijfspand of huis plaatsen. Vlaggen Unie Friesland levert en plaatst de vlaggenmasten door heel Nederland.\r\n\r\nOmdat wij een dynamisch en jong bedrijf zijn kunnen wij tegen gunstige prijzen onze producten en diensten leveren. Wij staan te popelen om u een vrijblijvende offerte te doen toekomen.
http://www.vlaggenuniefriesland.nl/

WaterCare
Watercare voor een watercooler of waterkoeler.
http://www.watercare.nl/

Gerelateerd
  • Nog geen nieuws.

  • Privacybeleid